Byggprojekt på tomten

Byggprojekt på tomten

Goddag bloggen! Jag är i ett stort behov av en entreprenad i Söderköping, annars blir det inte mycket verklighet av mina visioner kan jag lova. Vad jag ska med en entreprenad till tänker jag nu berätta för er. Det är stora planer som jag och min fru har för huset som vi precis flyttat till och vi vill inte dra ut på det så därför tänker vi sätta igång med alla projekt så fort som möjligt, annars lär det aldrig gjort. Först och främst så ska det byggas en altan, det är prio ett på listan. Vi har en löjligt stor tomt och det finns ingen anledning att bara låta den vara som den är i dagsläget. Framförallt så behöver vi någonstans där vi kan sitta ute nu under sommaren. Jag behöver någonstans där jag kan ställa grillen och vad passar inte bättre än en altan då. Tänk er själva att stå ute på altanen en mild sommarkväll och grilla en fin köttbit, livskvalitet på hög nivå. Utöver altanen så tänker vi faktiskt lyxa till det lite och bygga en pool, jag har alltid drömt om det och nu när vi har hittat ett hus som vi ska spendera många år i så finns faktiskt möjligheten att införskaffa sig en pool. Det är givetvis en ganska saftig kostnad för att bygga en pool men jag har sparat pengar i många år nu så det finns absolut kapitalet för att förverkliga den drömmen. Sist men absolut inte minst så vill vi också ha ett garage, alternativt en carport. Det här är nog det mest komplicerade bygget och det lär vara det bygget som tar mest tid, men förhoppningen är att börja med det så fort våra andra två projekt är färdiga. Till detta är det enda vi behöver en entreprenad i Söderköping, sen sköter de hela bygget.


Kommentarer är stängda.