Libra Medium i Borås med omnejd

Libra Medium i Borås med omnejd

Men hallå där igen, vad trevligt att du har klickat in på min blogg igen. Denna härliga torsdag kommer jag berätta om när jag fick besök av Pia Jergelius, Libra Medium i Borås.

Bakgrunden till varför jag ville ha besök av ett medium var för att min bror gick bort för flera år sedan och jag har alltid saknat honom. Vi var inte de tightaste syskonen som fanns eftersom åldersskillnaden var 11 år och han var inte så social som mina andra syskon, men han är ändå min bror och man har alltid ett speciellt band med sina syskon. Eftersom jag var 12 år när han gick bort förstod jag inte riktigt att han inte fanns mer då jag inte umgicks så mycket med honom. Nu på senare dagar förstår jag inte riktigt heller att han inte finns då jag inte vill erkänna att han inte är med oss längre. Jag har alltid undrat varför han tog det beslutet som han gjorde och det var därför jag sökte upp ett medium i Borås.

Som sagt kom Pia Jergelius hem till mig och vi genom gick denna sittning och den var riktigt känslosam om man säger så. Vi fick både besök av min bror och även min gammelmormor som jag aldrig har träffat. Jag fick svar på mina frågor till båda två och jag har lärt mig så mycket. Båda sa att de mådde bra och det fick mig att få ett inre lugn, tack och lov.

Jag hade aldrig innan haft tanken på att söka upp ett medium i Borås men jag är väldigt glad att jag gjorde det. Nu kan jag slappna av och veta att min bror har det bra, precis som jag önskade. Det var allt för detta inlägg men jag har bara en fråga till er. Har ni fått besök av ett medium och hur gick det? Skriv gärna i kommentarerna så kan vi alla ta del av era upplevelser! 


Kommentarer är stängda.