Hundfrisör för dig i Trollhättan och Uddevalla

Hundfrisör för dig i Trollhättan och Uddevalla

Hej där på er alla följare och välkommen till bloggen! I den här bloggen skriver jag mest om min hund och det är många som hör av sig och tycker att jag ska skriva ännu flera inlägg om just detta. Därför känns det roligt att få skriva ett inlägg och berätta om en hundfrisör i Trollhättan och Uddevalla. Denne hundfrisör har sitt företag i Uddevalla men en duktig hundfrisör som det tar en tio minuter eller en kvart att ta sig till med bil åker man gärna till, det är därför lika mycket en hundfrisör för oss i Trollhättan som det är för er i Uddevalla. Ulrikas Hundvård är namnet på företaget som jag pratar om 

Jag är noga med att min hund ska vara fin i pälsen, nästan lika noga är jag att ta hunden till denna frisör som jag är med att gå till min egen frisör. Det är viktigt att hålla sin hunds päls i en fin kondition och det är en konst att klara av att klippa. Det krävs utbildning med både teori och praktik för att lära sig det här yrket, inte alla hundar vill samarbeta, då gäller det också att använda sin tidigare erfarenhet kryddat med lite fantasi. Hon som äger och driver har alla de egenskaper som krävs för att lyckas i sin roll som hundfrisör i Trollhättan och Uddevalla. Det är alltid hundens förutsättningar och behov och ägarens önskemål som står i fokus när man vänder sig till det här företaget. Jag är personligen oerhört nöjd och kan inte tänka mig att vända mig till någon annan hundfrisör i Trollhättan än till just den här. Ulrikas Hundvård har förresten en egen sida på nätet, den tror jag ni vill klicka er in på genom den länk som finns i det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.